2010-03-31
 16:34:42

onsdag...


Nya filmer för bara 19:90kr st!!:D

Hej idag har jag inte gjort så mycket, åkte till skolan vid halv nio ungefär ( åker med mickan och hennes mamma, TACK TACK!!), fast igentligen skulle jag börja vid halv tio och ha idrott men efter som jag är förkyld så kunde jag inte vara med på den, sedan har jag inte hunnit så mycket mer i skolan. Sedan hade jag PH, våran klass är lite annorlund.
Nu sitter jag här ikväll så ska jag åka och kolla på Teater "Hemma på hemmet", den verkar skit bra mina gamla kompisar är med och min teater ledare. Ska gå på den med Ellen och sedan några fler i min grupp men kommer inte ihåg vilka.
Föresten det är ju snart påsklov!!!=) Längtar verkligen fast längtar först tills imorgon för då får man veta den prelliminära intagningen till gymnasiet... LÄNGTAR!! Men tillbaka till påsklovet då ska jag sitta hemma och plugga så mycket jag hinner men ska också passa på att vila lite, Under påsklovet ska en min klass beställa våra klasströjor, de ska vara rosa med två flodhästar och sedan står det vi är sååå tajta och sedan under 9D(som är bäst btw!!) Sedan på baksidan så ska det bara vara våra namn. Sedan fundererar jag på att beställa ett par mjukisbyxor med pettersson tryckt på rumpan elr på sidan, men vi får se ska snacka med mamma först

Hoppas ni har haft det en bra vecka hittills

Puss Kram
EMP

2010-03-29
 16:20:12

Match och nya skor

Hejsan

Har inte skrivit på länge men det är för att jag har gjort mycket annat,

Men i helgen så har jag köpt nya skor


Alla från sko punktern

 


Sedan de här skorna frå sko kanonen

Ska snart dra till teater och efter teatern så ska jag åka och vara sarg vakt på damernas match, Hoppas att de vinner verkligen!!!Det är de värda!!

Hoppas ni kommer komma och kolla
Matchen börja kl 18:45 i Kristiansborg
Semi final mellan Rönnby IBK - IBK Falun
HEJA RÖNNBY!!!!

Nu måste jag gå och äta något inna jag ska åka

Puss Kram

EMP

2010-03-25
 18:11:08

Träning:)

Hej Snart drar man på träning då, är en provträning för de som vill börja spela i Rönnby, längtar för då kommer jag träffa bästa Josefin och sedan fick jag också reda på att Ida också skulle komma blev skit glad :D:D

Nu ska man väll gå och fixa sig inför träningen

Puss Kram
EMP

2010-03-24
 19:58:09

Haha...


SNART PÅSKLOV!!:D

Hej på er alla nu sitter jag här sitter och chattar med mickan på msn och hon tyckte jag skulle skriva ett inlägg nu.. så dår får man väll göra som hon säger.
Men iallafall igår så var man då på wennströmska och körde lekar med idrottscollege som fixade det, det var kul för jag och sofie höll på att dö av skratt på vissa grenar HIHI... Men det var grejt. Idag har det inte varit så mycket hade nationella prov i engelska sedan så hade jag också muntliga nationella i matte gick väll okej på båda!:D Sedan efter skolan gick jag och mickan på stan sedan vid fyra fick vi skjus hem av hennes mamma, och då var det en tant som ramlade lite LÄSKIGT!!:S
Sedan har jag inte gjort så mycket idag...

Imorgon ska jag ner och köpa en tröja på Hm för jag hittade en trisslott där jag hade vunnit 50 kr och den kostade bara 50 kr!!:) sedan så blir det träning då kommer Josefin komma Saknat henne :D  det ska typ vara provträning för de som vill börja och hon spelar i hallsta nu och ska börja i rönny:D:D super glad när hon sa det, fast det är tråkigt att zacke inte ville börja men hopas hon gör rätt val HOPPAS HOPPAS!!

Ska föresten börja plugga hemma varje dag nu så jag hinner med mina steg och förhoppningsvis mera (bara kanske tror inte det) haha men ska verkligen ta tag i allt nu för vill verkligfen komma in på Idrottscollege, det verkar skit bra där!!:) LÄNGTAR LÄNGTAR!!

puss och kram
EMP
2010-03-19
 15:50:24

gästinlägg<3

Tjena, mickan här! Jag sitter hemma hos mig och tittar på när Elin lägger in min finaste bild;)
Har precis haft panikattack för jag fick fetaste stickan i foten, 2.5cm var den och jag ljuger INTE!!! Den finns på bild den också men den får Elin inte lägga ut! Fötter är ju himla privata, eller hur?? :)
Aaa, funderar på att skaffa blogg jag med men jag vet inte riktigt om det finns någon som vill läsa om lilla mig liksom!! Jag har ju i och för sig ett väldigt intressant liv men ändå:)

Lite tråkigt väder idag tycker jag, men det känns ändå som att våren är påväg<3<3<3
Ska väl också ner på Rönnbymatchen ikväll och jag hoppas verkligen att tjejerna avgör det här nu så att de kan sikta på semin!! Önskar alla Rönnbydamer ett stort lycka till ikväll:) (jag tror de kmr fixa det)

Nu börjar Elin tröttna (hon håller på med min mobil och jag känner på mig att jag borde ta tillbaka den nu.....)

Ha Det Bäst!!
/MicaelaSjöberg
2010-03-19
 15:35:55

hos mickan<3

Mickan<3<3

Tjabba Nu sitter jag hemma hoss mickan, kom hem från skolan för en stund sen vi har ätit toast sedan nu sitter vi vid varsin dator och nördar oss och lyssnar på musik, heheh... Ikväll ska jag iallafall åka och kolla på Rönnby-Täby i k- borg  kl. 19.00 , Jag tror att rönnby kommer vina så klart! sedan så får det spela semifinal nästa vecka tror jag är inte rikitigt säker... men då ska vi iallafall sitta sargvakt:D gillas starkt!!:)

Puss kram
EMP

2010-03-17
 17:57:44

Plugg hoss sandra...


VILL HA SOMMAR!!!

Nu sitter jag hoss sandra sitter och jobbar med uppdraget som vi ska redoviasa imorgon. Det går skit bra för oss. Snart klara, sedan ska man dra hem och jobba med bilduppgiften. Har också tagit skit mycket kort på sandra som honm förmodligen kommer ta bort sen men det är lugnt.. heheh

Puss och kram!!

EMP
2010-03-12
 22:12:17

Match!!! och äntligen helg...:D

Hej nu sitter jag i bilen påväg hem ifrån örebro, har spelat match det blev 5-5:) Vi ägde hela matchen!!

Annars idag så har jag inte gjort så mycket var i skolan redovisade då musiken gick ingen bra fick vg men ändå... Sedan så har jag haft NP muntligt i engelska gick okej. Har också lämnat in min planering till idrottslektionen jag ska hålla nästa fredag:D är nerös kan man säga :(

Aja nu ska jag inte skriva något mer för mickis sitter bara och skrattar åt mig !!:D

Puss kram
EMP
2010-03-11
 22:12:13

ECLIPSE TRAILERN!!!!!:D<3


Nu har äntligen trailern kommit har själv redan kollat på den tio gånger:P!!!<3
2010-03-09
 18:29:44

Hej!!:)


ÄLSKAR TTWILIGHT !!!<3<3<3

idag har jag varit i skolan och fick faktiskt rättså mycket gjort för en gångs skull... sedan efter skolan var det raka ägen till gymmet med Liv, Nathalie och Sandra fast jag hade en gyminstuktion, var skit bra att jag hade en sådan för det kommer hjälpa mig skit mycket :) Sedan kom pappa och hämtade mig och nathalie och vi fick skjuss hem. Har precis ätis ska kolla på några One Three Hill avsnitt snart, för de som inte vet har jag blivit beroende av one three hill den serien äger verkligen.

Sedan måste jag säga att min design inte är klar riktigt än för min header är konstig ska försök hitta någon som är duktig på att göra sånna och fråga om hon/han kan föra en åt mig:) hoppas det för vill verkligen få en snygg blogg.... men om ni vet någon som är duktig på att fixa sånna får ni gärna höra av er:)

Puss och kram

EMP

2010-03-08
 23:46:19

Tävling på http://thetwilights.blogg.se/

TävlingDags!!!

Jag Rosa med flocken har tänkt dra igång en Tävling där du kan vinna en Rosalie halsband!
Läs nedan hur du kan vinna denna Finfina halsband värt 249kr.Du ska bara kopiera allt och lägga på din blogg(Ta gärna bilden)Och länken till denna sida.
Sen ska du melja till mig på Twilight_1996@hotmail.se så jag kan gå in och kolla på din blogg.
Ju fler som tävlar desto bättre blir det.
Du ska även Svara på denna fråga,Hur Många är det i Familjen Cullen??
Så var med och Tävla du med!!!

Tävlingen avslutas den 24 mars kl 18:00.
Lycka till!

//Rosa

2010-03-07
 16:57:00

Ny blogg!!:)

'

Hej nu har jag haft den här bloggen ett tag men inte haft lust att skriva på den för att jag inte fått till designen men nu har jag fått hjälp med det och ska nu börja skriva här istället för den gammla www.elinmariapettersson.blogspot.com . Hoppas ni kommer läsa min blogg tipsa också gärna om vad jag ska skriva om...
Ha de bra
Em-P